Dadah dari Jepun

Sejak pertama kali aku baca buku Haruki Murakami, langsung aku hilang spirit nak tulis review pasal buku. Biasa kalau lepas baca buku mesti ada rasa nak tuliskan atau kongsikan kat blog , tapi lepas baca buku Murakami terus rasa nak baca buku dia yang lain, dan lain, situasi ni dah berulang untuk buku Murakami yang ke berapa entah aku tak ingat. Nak habiskan baca pun rasa sayang, sebab takut untuk berpisah.Ini boleh diibaratkan..kalau baca buku Murakami dapat pahala, muka orang syurga aku ni gamaknya sekarang.


Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment