Ke-silap-an

Minggu ni aku baru je tinggalkan beg milik wanita kegemaran aku kat tandas, aku dah lah jenis pelupa kemudian disuruh pulak pegang, memang takdirlah penentu segalanya, dalam beg tu biasalah ada telefon bimbit jenama buah-buahan dan beberapa keping not mahal. Ini adalah satu kesilapan yang memakan diri, tak tahu nak layan sedih macam mana. Kesilapan ni sama tahap dengan perbuatan aku masa belajar dulu yakni beli jersi Manchester United ada tulis nama Rooney kat belakang, jersi dah lah tak lawa, saiz tak kena dengan aku(mungkin ikut saiz badan Rooney yang sebenar), team pulak tak power. 
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment