Auto Feed Blog

Tak patut

Wednesday, November 20, 2013 Fendi Rocka 1 Comments

Aku rasa tak patut kalau pergi shopping mall kena pakai perfume sendiri, sebab staff kedai perfume tak pernah pun larang pakai perfume tester dorang, kadang-kadang dia tolong semburkan lagi walaupun kita cakap takde duit nak beli, hasilnya kat situ dah boleh pakai perfume Calvin Klein, Dunhill, Christian Dior, Versace, Boss, Ralph Lauren dan mana-mana yang berkenan secara percuma dan acah-acah tak dirancang. Secara tak langsung memang tak patut kalau badan tak wangi kalau pergi shopping mall, ye tak? Lagi satu, kalau tak silap aku, banyak jugak kedai mekap sekarang yang boleh testing mekap dan ada jugak siap dimekapkan lagi. Jadi tak patut sebenarnya kalau perempuan bersiap lambat bila nak pergi shopping complex sedangkan mekap dan pewangi bagai dah tersedia. 

You Might Also Like

1 comments:

dilakhir said...

ahahahhaha yg siap lambat bukan nak pi mall jer -,-

Supermodel

Google+ Followers

Pautan

Nota Kaki

Nota Kaki