Tak patut

Aku rasa tak patut kalau pergi shopping mall kena pakai perfume sendiri, sebab staff kedai perfume tak pernah pun larang pakai perfume tester dorang, kadang-kadang dia tolong semburkan lagi walaupun kita cakap takde duit nak beli, hasilnya kat situ dah boleh pakai perfume Calvin Klein, Dunhill, Christian Dior, Versace, Boss, Ralph Lauren dan mana-mana yang berkenan secara percuma dan acah-acah tak dirancang. Secara tak langsung memang tak patut kalau badan tak wangi kalau pergi shopping mall, ye tak? Lagi satu, kalau tak silap aku, banyak jugak kedai mekap sekarang yang boleh testing mekap dan ada jugak siap dimekapkan lagi. Jadi tak patut sebenarnya kalau perempuan bersiap lambat bila nak pergi shopping complex sedangkan mekap dan pewangi bagai dah tersedia. 
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. ahahahhaha yg siap lambat bukan nak pi mall jer -,-

    ReplyDelete