Auto Feed Blog

Ye tak ye?

Wednesday, November 20, 2013 Fendi Rocka 0 Comments

Orang yang tinggi tak semestinya dia yang tinggi, kadang kasut dia yang tinggi sebenarnya.
Orang yang pandai tak semestinya dia yang pandai, kadang sijil dia yang pandai lebih.
Orang yang kaya tak semestinya dia yang kaya, kadang bank yang kaya sebab bagi pinjam duit.
Orang yang baik atau jahat pun jangan cepat sangat jatuh hukum pada pandangan pertama, motif dan agenda mungkin boleh merubah pendapat atau persepsi.

Perempuan yang bodoh pun ada masanya lakonan saja, kerana bodoh sikit tu nampak macam comel sikit berbanding perempuan yang tahu segalanya, juga tak mahu menekan ego lelaki.

0 comments:

Tak patut

Wednesday, November 20, 2013 Fendi Rocka 1 Comments

Aku rasa tak patut kalau pergi shopping mall kena pakai perfume sendiri, sebab staff kedai perfume tak pernah pun larang pakai perfume tester dorang, kadang-kadang dia tolong semburkan lagi walaupun kita cakap takde duit nak beli, hasilnya kat situ dah boleh pakai perfume Calvin Klein, Dunhill, Christian Dior, Versace, Boss, Ralph Lauren dan mana-mana yang berkenan secara percuma dan acah-acah tak dirancang. Secara tak langsung memang tak patut kalau badan tak wangi kalau pergi shopping mall, ye tak? Lagi satu, kalau tak silap aku, banyak jugak kedai mekap sekarang yang boleh testing mekap dan ada jugak siap dimekapkan lagi. Jadi tak patut sebenarnya kalau perempuan bersiap lambat bila nak pergi shopping complex sedangkan mekap dan pewangi bagai dah tersedia. 

1 comments:

Ke-silap-an

Saturday, November 09, 2013 Fendi Rocka 0 Comments

Minggu ni aku baru je tinggalkan beg milik wanita kegemaran aku kat tandas, aku dah lah jenis pelupa kemudian disuruh pulak pegang, memang takdirlah penentu segalanya, dalam beg tu biasalah ada telefon bimbit jenama buah-buahan dan beberapa keping not mahal. Ini adalah satu kesilapan yang memakan diri, tak tahu nak layan sedih macam mana. Kesilapan ni sama tahap dengan perbuatan aku masa belajar dulu yakni beli jersi Manchester United ada tulis nama Rooney kat belakang, jersi dah lah tak lawa, saiz tak kena dengan aku(mungkin ikut saiz badan Rooney yang sebenar), team pulak tak power. 

0 comments:

Supermodel

Google+ Followers

Pautan

Nota Kaki

Nota Kaki