Setan Merah

Semalam Manchester kalah lagi, kali ni pertembungan FA Cup dengan Swansea. Jolokan Red Devil dengan berlambangkan syaitan nirrojim di logo pasukan tersebut nampaknya dah tak menggerunkan. Lebih elok logo tersebut ditampal di jamban, kerana syaitan kan suka tempat busuk. kehkeh. Apapun, aku nak ucapkan terima kasih pada mereka kerana membuktikan syaitan boleh dijinakkan, berharap mereka kalah lagi demi membuktikan umat manusia tak perlu takut pada syaitan dan kanak-kanak  tidak lagi risau untuk tidur malam. 
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment