Auto Feed Blog

Perempuan

Tuesday, March 17, 2015 Fendi Rocka 9 Comments

Orang perempuan kalau kata dia pokai, maknanya dia masih boleh lagi makan kat shopping mall, beli baju sehelai, beli topup henfon, mungkin tak dapatlah nak belanja kawan atau karaoke 1st class, berbanding dengan lelaki kalau kata dia pokai..maknanya ada lah seposen dua dalam kocek.

Eri pulak, kalau kata dah mengantuk, bukak henfon kemudian sejam dua barulah pejam. Jenis mengantuk yang siap boleh order burger daging ni betul aku tak faham. Aku kalau dah mengantuk..  . .

You Might Also Like

9 comments:

dilakhir said...

ahahhahaa truee..

cinta said...

gi lah tido.

Mad Parihh said...

salam singgah dari segmen :)

http://www.blogparihh.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Didie Farhan said...

Datang dari segmen yang sama
http://atrix96.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

Fendi Rocka said...

aku acah jer tu..tak sempat..

aRz MoHa said...

saya kalau dah mengantuk telefon boleh jatuh atas kepala

Fendi Rocka said...

kalau tablet jatuh atas kepala lagi nyum nyum

aswaleyla said...

kahkahkah . perempuan mmg macam tu . dye buat persediaan awal sikit . kate pokai awal2 nnti suami bgi duit awal . hahaha

ahkak gojes said...

kan....

Supermodel

Google+ Followers

Pautan

Nota Kaki

Nota Kaki