Perempuan

Orang perempuan kalau kata dia pokai, maknanya dia masih boleh lagi makan kat shopping mall, beli baju sehelai, beli topup henfon, mungkin tak dapatlah nak belanja kawan atau karaoke 1st class, berbanding dengan lelaki kalau kata dia pokai..maknanya ada lah seposen dua dalam kocek.

Eri pulak, kalau kata dah mengantuk, bukak henfon kemudian sejam dua barulah pejam. Jenis mengantuk yang siap boleh order burger daging ni betul aku tak faham. Aku kalau dah mengantuk..  . .
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

9 comments:

  1. salam singgah dari segmen :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

    ReplyDelete
  2. Datang dari segmen yang sama
    http://atrix96.blogspot.com/2015/03/nak-link-blog-boleh-1.html

    ReplyDelete
  3. saya kalau dah mengantuk telefon boleh jatuh atas kepala

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tablet jatuh atas kepala lagi nyum nyum

      Delete
  4. kahkahkah . perempuan mmg macam tu . dye buat persediaan awal sikit . kate pokai awal2 nnti suami bgi duit awal . hahaha

    ReplyDelete