Auto Feed Blog

Menangi Samsung Galaxy 6 Edge

Friday, April 24, 2015 Fendi Rocka 26 Comments




MENANGI HANDPHONE  SAMSUNG GALAXY 6 EDGE,
BMW 320i SERTA WANG TUNAI SEJUTA RINGGIT MALAYSIA.
Sila gores disini

▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

dengan benda TAJAM..Selamat mencuba.

Cuba la mana tahu ada rezeki..

You Might Also Like

26 comments:

erkkk.........

Salam follow..salam Jumaat...
calar plak note ni kalau nak gores... hihihi

kahh kah kah... menyesal klik

Fendi Rocka said...

gores dulu baru tahu

ahkak gojes said...

tipu la FR ni

khaty aiman said...

FR dan berjaya buat contest yeay...nak kena la FR nie..

adk dayah said...

ok meh lappy abg fr nak gores..hahaha

cinta said...

tak mo ah.

nak goressssss kat dahi FR leh tak......??
boleh laaa... boleh laaaa....

grgrgrgrgrgrrr... :p


*tak baik kan FR mainkan perasaan kita*

camno nak gores ni .. mau pecah skrin komputer ni karang...

abg fr, camne nk gores ni...adoyai! :D

tergores dihati sob sob sob

Fendi Rocka said...

amik pisau gores je lah kak Aisya..

Fendi Rocka said...

cepatlah...nak gores ke taknak ni..

Fendi Rocka said...

takde lappy, cer pinjam lappy kawan dulu.

Fendi Rocka said...

cer pinjam dahi dyh dulu

kisah_hearty said...

speecless.. huwarghhh.. k bai..

nak copy paste la... nanti korang semua join ye

Cik Iput said...

la....ingatkan ada peluang nak menang samsung galaxy 6 edge tadi...huhuhu

Eny Abdullah said...

camne nak gores kt screen ni!!

Anizz Annisa said...

nasib baik dh tau dulu sebelum dtg sini..hahah... sungguh kejamm...lalalaa...*seret parang*

amboiii FR :P

Akif Imtiyaz said...

Fr nok kena ni

hahahahaa... anizz terus bawa parang... lariiii arrr.... :p

Amy J said...

best ke samsung galaxy.. saya stick dengan sony xperia dari dl smpai skang

Supermodel

Google+ Followers

Pautan

Nota Kaki

Nota Kaki