Apa rahsia perempuan seksi tahan sejuk?

Aku pakai kemeja, pakai jaket, masih lagi sejuk nak beku. Kalau tak pakai jaket atau sweater rasa seperti naik motor tak pakai topi keleder, tak selamat! Kadang tak boleh tahan sejuk tu sampai rasa lemah badan dibuatnya.

Untuk elakkan efek yang bukan-bukan kat badan yang nak pakai lama ni, aku pun kena buat warm-up sana sini, goyang-goyang gerudi sikit bagi peluh jantan keluar setitik dua. Itu belum kira rasa nak terkucil,argghh...aku dengan aircond memang macam air dengan minyak.

Tapi yang hairannya, perempuan kat sini boleh pakai seksi, steady je pakai skirt pendek, dengan baju nipis. Entah tahu entah tidak erti kesejukan. Nak tahu jugak apa rahsianya, kan?



"Hai awak, apa rahsia kalis sejuk?"
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 comments:

  1. maybe diorg rasa diorg boleh kalis api neraka....nauzubillah..

    ReplyDelete
  2. berlakon aje tu tahan sejuk...

    ReplyDelete
  3. ni bukan kiatan dengan baju, nisbah ketumpatan lemak lelaki dan perempuan mm tak sama.. hahahahhahahahhahah
    sebab tu perempuan lebih "hot"

    ReplyDelete
    Replies
    1. perrggghhh....!! ketumpatan lemak tu.. susah nak komen tu... :p
      tapi perempuan memang lebih hotsssss kan eny kannn....

      Delete
  4. cuba lah pki skirt g kje. kot blh thn sejuk gak

    ReplyDelete
  5. Ce try pakai skirt & baju nipis g keje, join sekaki dengan diorang, mana tau dapat rahsia kejayaan? =D

    ReplyDelete
  6. mungkin spesies itu berkulit tebal

    ReplyDelete
  7. lol,da tnye ker belum fr..mahu kena sebiji..hihihihihi..tpi mmg ummul kalau tgk cina pkai skirt g shopping comlex yg sejuk cm hapa tertnye2 gk dlm hati..korang ni xsejuk ker pkai cmni haishhhh.org da rse beku dia rilekk aje..

    ReplyDelete
  8. ahakkzzzz..kite pun selalu pikir benda yang sama!
    badan dorang tahan nau nau nau

    ReplyDelete
  9. Rahsianya hanya mereka 6ang tau..hehehe

    ReplyDelete