Auto Feed Blog

Apa rahsia perempuan seksi tahan sejuk?

Wednesday, June 24, 2015 Fendi Rocka 12 Comments

Aku pakai kemeja, pakai jaket, masih lagi sejuk nak beku. Kalau tak pakai jaket atau sweater rasa seperti naik motor tak pakai topi keleder, tak selamat! Kadang tak boleh tahan sejuk tu sampai rasa lemah badan dibuatnya.

Untuk elakkan efek yang bukan-bukan kat badan yang nak pakai lama ni, aku pun kena buat warm-up sana sini, goyang-goyang gerudi sikit bagi peluh jantan keluar setitik dua. Itu belum kira rasa nak terkucil,argghh...aku dengan aircond memang macam air dengan minyak.

Tapi yang hairannya, perempuan kat sini boleh pakai seksi, steady je pakai skirt pendek, dengan baju nipis. Entah tahu entah tidak erti kesejukan. Nak tahu jugak apa rahsianya, kan?



"Hai awak, apa rahsia kalis sejuk?"

You Might Also Like

12 comments:

cik karmila said...

maybe diorg rasa diorg boleh kalis api neraka....nauzubillah..

kak gojes said...

berlakon aje tu tahan sejuk...

Fendi Rocka said...

gaarrrrrangnye

Eny Abdullah said...

ni bukan kiatan dengan baju, nisbah ketumpatan lemak lelaki dan perempuan mm tak sama.. hahahahhahahahhahah
sebab tu perempuan lebih "hot"

Fendi Rocka said...

deep nya komen kak eny

cuba lah pki skirt g kje. kot blh thn sejuk gak

Ce try pakai skirt & baju nipis g keje, join sekaki dengan diorang, mana tau dapat rahsia kejayaan? =D

mungkin spesies itu berkulit tebal

Ummul Azkee said...

lol,da tnye ker belum fr..mahu kena sebiji..hihihihihi..tpi mmg ummul kalau tgk cina pkai skirt g shopping comlex yg sejuk cm hapa tertnye2 gk dlm hati..korang ni xsejuk ker pkai cmni haishhhh.org da rse beku dia rilekk aje..

ahakkzzzz..kite pun selalu pikir benda yang sama!
badan dorang tahan nau nau nau

perrggghhh....!! ketumpatan lemak tu.. susah nak komen tu... :p
tapi perempuan memang lebih hotsssss kan eny kannn....

Rahsianya hanya mereka 6ang tau..hehehe

Supermodel

Google+ Followers

Pautan

Nota Kaki

Nota Kaki