Auto Feed Blog

Foto Hari Ini : Gajah Di Seberang Lautan

Wednesday, June 03, 2015 Fendi Rocka 14 Comments


kuman depan mata tak nampak

Tangkapan aku dari akhbar The Star pagi tadi. 

You Might Also Like

14 comments:

safurara said...

hahahahaha.padan muka.

Eny Abdullah said...

biasa dh mcm ni hahahahahah

aRz MoHa said...

Gajah di seberang lautan.??? Atau semut di hadapan?

Eka Tikah said...

selalu dah macam ni. kadang2 malas nak cakap pun ada. hahaha

anajingga said...

erm jap, kalau dia buat tak pe ye..kalau orang buat tak leh, betul ke macam tu maksud foto tu FR :)

Fendi Rocka said...

itulah yang sebenarnya..

satu hari satu entry....
#clickclicknufnang

SalbiahM said...

haha..diri sendiri buat x sedar ye..

sedihnya hidup macam tu.... :p

ha ha ha sekarang semua bukak hp... di meja makan... rindu masa berbual.. jd dekat2 pon voice send je boleh ulang2 klu x fhm...

ha ha ha sekarang semua bukak hp... di meja makan... rindu masa berbual.. jd dekat2 pon voice send je boleh ulang2 klu x fhm...

Amy J said...

apa mksud gajah di seberang lautan? salah sendiri x nampak, salah orang nampak eh?

Fendi Rocka said...

rasanya macam tu lah amy

kisah earty said...

hahaha..macam ni pon ade..

Supermodel

Google+ Followers

Pautan

Nota Kaki

Nota Kaki