Foto Hari Ini : Gajah Di Seberang Lautan


kuman depan mata tak nampak

Tangkapan aku dari akhbar The Star pagi tadi. 
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

14 comments:

  1. Gajah di seberang lautan.??? Atau semut di hadapan?

    ReplyDelete
  2. selalu dah macam ni. kadang2 malas nak cakap pun ada. hahaha

    ReplyDelete
  3. erm jap, kalau dia buat tak pe ye..kalau orang buat tak leh, betul ke macam tu maksud foto tu FR :)

    ReplyDelete
  4. satu hari satu entry....
    #clickclicknufnang

    ReplyDelete
  5. haha..diri sendiri buat x sedar ye..

    ReplyDelete
  6. ha ha ha sekarang semua bukak hp... di meja makan... rindu masa berbual.. jd dekat2 pon voice send je boleh ulang2 klu x fhm...

    ReplyDelete
  7. ha ha ha sekarang semua bukak hp... di meja makan... rindu masa berbual.. jd dekat2 pon voice send je boleh ulang2 klu x fhm...

    ReplyDelete
  8. apa mksud gajah di seberang lautan? salah sendiri x nampak, salah orang nampak eh?

    ReplyDelete