Kenapa perlu ada Kad Perniagaan?

KAD BISNES MURAH | BELI 10 PERCUMA 10 | Wooowwwww ! PROMOSI TERLAJAK MURAH SEMPENA RAYA YANG BAKAL TIBA NI. Dengan hanya membeli 10 kotak bisnes kad anda akan menerima 10 kotak lagi!!  Siapa yang taknak lepaskan peluang keemasan ni ! Kenapa perlu ada Kad Perniagaan? 
  • Salah satu medan promosikan produk jualan anda.
  • Satu alternatif untuk tingkatkan ‘branding’ barangan anda.
  • Menambah kenalan dan network lebih luas.
Kepentingan kepada Blogger, bisnes kad atau blogger kad ini sangat penting. Lagi-lagi blogger #retis dan #otai amat memerlukan Bisnes kad bagi meningkatkan lagi branding Blog disamping menambah kenalan blogger. Pasti susah jika rakan baru mahu mengingati nama blog anda, bukankah Bisnes kad banyak membantu?

Sekiranya anda mahukan dalam kuantiti yang sedikit. Berikut adalah pakej yang lain:
  1.  1 box/100pcs = RM26
  2.  3 box/300pcs = RM53
  3.  5 box/500pcs = RM75
  4. 10box/1000pcs = RM110 (Free 10box)
*harga tidak termasuk design dan postage
bizkad murah

  • Material : Art Card Matt Lamination
  • Jenis : 260gsm art paper
  • Kalis Air
  • Elegent dan profesional 
  • Tahan Lama berbanding kertas biasa 
  • Laminate yang tidak licin dan tidak bersinar
  • Warna lebih tepat dan cantik
Sticker murah

Sekiranya anda mahu selit tempahan sticker, pakej kad kahwin murah, banner, bunting, dan lain lain perkhidmatan printing.. Boleh hubungi:

Dalizgrafix
IG :  @dalizgrafixWhatsapp: +6012 3644 805
WechatID: dalizgrafix2
Facebook : Adam's Print Shoppe / dalizgrafixEmail: dalizgrafix@gmail.com
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 comments:

  1. setakat ni hamba xda bisnes, hanya ada bisnes simkad ja, perlu kad perniagaan kah

    ReplyDelete
  2. abang, belanja lah saya 1 name kad........

    ReplyDelete
  3. owh...takdela mahal sgt ek...

    ReplyDelete
  4. ini memang promosi kaw nih. haha..

    ReplyDelete
  5. kad perniagaan Nota Purba.....boleh la buat...

    ReplyDelete
  6. jejaka kacak memang perlu ada kad perniagaan. sekurang-kurangnya boleh letak muka kat depan kad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. arz jangan letak gambar Aditya Roy pula ye.
      harap berhati-hati... :p

      Delete
  7. best lah. nanti nak beli hehehhee. tapi nak kasi sape tu xtau la

    ReplyDelete
  8. ermm bagus ni.. murah pulak name card ni

    ReplyDelete