Auto Feed Blog

3 Foto Yang Wajib Ada Di Telefon Bimbit Anda

Thursday, July 16, 2015 Fendi Rocka 3 Comments

3 Foto Yang Wajib Ada Di Telefon Bimbit Anda Bila Pulang Beraya


Hai. Di kesempatan ini aku nak kongsikan 3 Foto yang wajib ada dalam telefon bimbit pintar anda semua sebelum pulang ke kampung berhari-raya. Foto-foto ni sebenarnya lebih penting daripada foto dan video panas Low Yatt.

Foto yang aku nak tunjukkan ni hanya relevan sekiranya destinasi raya anda tu lebih dari 1 marhala lah sekurang-kurangnya, kalau setakat beraya 2-3 ela, lupakan je lah..malas aku nak layan.

*

Talian Kecemasan Lebuhraya-lebuhraya utama di Malaysia

Talian Kecemasan Lebuhraya-lebuhraya utama di Malaysia


Lain-lain bantuan kecemasan seperti Polis, Bomba, JPJ dan lain-lain.

bantuan kecemasan seperti Polis, Bomba atau JPJ.


Auto Assist Call Centre 24 hours untuk bantuan kerosakan dan kemalangan

bantuan kerosakan dan kemalangan

Tak lupa juga, kepada ingin melihat keadaan trafik di seluruh semenanjung boleh merujuk cctv yg terdapat di sepanjang lebuhraya..perkhidmatan ni anda boleh dapatkan di http://www.jalanow.com/malaysia-highways-live-traffic-cameras-140725J-8080

Okay boleh simpan terus foto-foto di atas, kalau nak kongsi dengan kawan-kawan lagi sempoi habaq ang. Akhir kalam, terima kasih diucapkan kepada abang-abang yang bertugas di lebuhraya semasa musim perayaan demi memastikan kelancaran dan keselamatan rakyat Malaysia, sesungguhnya anda orang yang berjasa. 

Selamat berhari raya, berhati-hati di jalan raya!

You Might Also Like

3 comments:

SalbiahM said...

memang penting nombor-nombor ni..pas beraya pun boleh guna.Hati-hati di jalanraya, FR!

Fendi Rocka said...

SalbiahM, YUp...terima kasih!

good info

Supermodel

Google+ Followers

Pautan

Nota Kaki

Nota Kaki