Auto Feed Blog

Rezeki Berbuka Puasa di Subway

Thursday, July 02, 2015 Fendi Rocka 13 Comments

Hari ni aku berbuka puasa kat tempat makan kegemaran aku SUBWAY

Aku pun macam biasalah customized aku punya menu, bagi yang tak tahu, kalau nak order Subway kena melalui 7 langkah yang wajib seperti gambar di bawah.

makan subway


Lepas selesai semua step, aku pun amik cawan subway untuk diisi dengan air Lemon-T.

makan subway


Masa tengah isi tu aku boleh pulak terleka, air sampai penuh dan melimpah.

Tindakan refleks aku , aku hirup air Lemon T tu laju-laju. Laju betul tak pandang kiri-kanan langsung.

Padahal lagi setengah jam baru masuk waktu berbuka. Inilah yang orang kata, rezeki dari langit.

You Might Also Like

13 comments:

anajingga said...

boleh percaya ke cite FR ni haha :)

Fendi Rocka said...

saya pun sukar mempercayai tindakan refleks saya tu

Diana Rashid said...

hahaha..ye ke???melampau betul..nak kena rotan nih..heheheh

Mario said...

untungler

eelleenana said...

Untung, hilangkan dah dahaga

Mish Syura said...

Hahahaha.. so kira batal ke tak eh puasa hari tu?

Mish Syura said...

Hahahaha.. so kira batal ke tak eh puasa hari tu?

hahaha, adei :D
rezeki betul tu..

adk dayah said...

hahahaha...adakah benar anda terleka?

kak gojes said...

wei...sengaja minum ni..bukan terleka

Fendi Rocka said...

hamboi

untung laa terhirup air...

rasanya, tindakan refleks fr yg sy plg percaya apabila awek kaunter tu bg dekat tangan fr, lalu, MAKANAN itu PURA-PURA JATUH, lalu fr terus memakannya.......... klu macam ni sy percaya.....

Supermodel

Google+ Followers

Pautan

Nota Kaki

Nota Kaki