Selamat Datang Old Town White Coffee

Selamat Datang Old Town White Coffee


Selamat Datang Old Town White Coffee

Aku tengah lepak kat Old Town White Coffee area Cheras, dekat-dekat Taman Tasik Permaisuri, berhampiran Viva Mall, kat depan aku Gerrad tengah makan nasi lemak.

Sampai je kat situ aku terus tanya apa password wifi.

Staff aku suspek bukan warganegara cakap dengan slang bukan warganegara "Selamat Datang".

" Sini wifi okey. Boleh guna?" aku tanya lagi. Sebelum aku order aku kena pastikan wifi itu wujud dan berfungsi, banyak kali aku pergi kedai makan sebab kedai makan tu konon ada wifi, tapi bila dah order dia kata wifi problem.

"Okey..boleh guna" bukan warganegara jawab.

"Apa password?" 

"Selamat Datang"

Aku pun taip selamatdatang, rupa-rupanya password dia memang selamatdatang.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 comments:

  1. SELAMAT DATANG...bukan warganegara dah bagitau awal nak tanya lagi..hehhe...datang sana mesti minum white coffee la kan FR

    ReplyDelete
  2. Hahahah. Nani tak pernah pulak tanya dorang punya password apa :P

    ReplyDelete
  3. Hahaha takde masa nak layan wifi kedai makan hehehe..g kdai nak mkn bukan nak layan wifi krikk krik jadiknyer mmg tak penah tanya hahaha..pasni kena tanya laa ya...wah password dia ..

    ReplyDelete
  4. hahaha..ini win!pandai kedai tu taruk password.pekerja dia pun tak pening nak hafal

    ReplyDelete
  5. hahaha >.< mesti rasa nak marah pstu terkilan...

    ReplyDelete