Auto Feed Blog

Boss

Monday, August 10, 2015 Fendi Rocka 7 Comments

Kat ofis ni bos aku taknak dipanggil bos, hari tu aku panggil dia bos dia balas balik "yee boss".

Aku pun tak tahu apesal dia taknak dipanggil bos, awal-awal aku respek jugaklah, tapi pagi ni baru aku sedar, bila kami lalu depan security Myanmar semua pakat panggil security sebagai bos.

Mungkin 'Boss' dah tak exclusive.



You Might Also Like

7 comments:

Kehkehkeh... ;) padan lah Boss awk tak mau dipanggil boss... mcm sama taraf pulak dgn security kot perasaan dia... tapi bersangka baik... dia seorang yg humble tu... down to earth... hihihi

yanie yusuf said...

hihihi dah xda exclusive dipgl boss kan..

haha. hai big boss :P

lps ni pggil i kuli..ahha..

kak gojes said...

hai boss

boss= sekuriti
sekuriti=bos

kisah earty said...

hahaha.. ni memang win..

SalbiahM said...

Mamak pun orang panggil bos..hahaha. Istilah 'Bos' juga digunakan dalam sesi mengumpat, untuk rakan sekerja gila kuasa yang cuba berlagak macam Bos...

Supermodel

Google+ Followers

Pautan

Nota Kaki

Nota Kaki