Auto Feed Blog

Maksud COMEL beserta contoh SELFIE PALING COMEL - CABARAN INSTABLOG EFG DAY 1

Thursday, October 01, 2015 Fendi Rocka 18 Comments

Maksud COMEL beserta contoh SELFIE PALING COMEL - CABARAN INSTABLOG EFG DAY 1


a delicate and attractive kind of beauty commonly associated with youth, innocence, and helplessness. Human infants and many baby animals define "cuteness" for most people, and the standard characteristics of infancy are typically used to judge the cuteness of other phenomena
by Jimlo March 14, 2006
More than just a pretty face, a person who also is beautiful inside and makes others feel good by her acts, words or simple presence. Often refers to a beautifull smile, eyes or other attractive features.
by Jennifer Hogan 

 Comel

Maksud comel ni sebenarnya takde yang tetap, hari ni mungkin rasa ngisap vape tu sesuatu yang comel, esok lusa belum tentu lagi ye tak. Kalau untuk perempuan, kalau tengok perempuan ralit mengemas pun macam comel je..macam comel je. Kalau lelaki, rasa macam comel pulak kalau bawa bekal pergi ofis, sebab tu kalau aku bawa bekal terasa macam nice man sangat, lalu depan perempuan tunduk kepala.

Berkenaan hal selfie, untuk aku rasanya aku lebih menghayati erti comel dalam foto candid atau foto yang diambil secara tak disedari. Sebab menerusi candid dapat menangkap lebih feeling berbanding posing. Apapun,sebagai seorang yang tak suka selfie, jumlah foto selfie yang terkumpul dalam gadjet aku sendiri pun macam tak menyokong pulak dengan kenyataan tu.

Hari ini aku dedahkan satu foto selfie untuk menyertai Cabaran InstaBlog 7 Hari kelolaan sebuah pertubuhan blogger EFGKBBA. Ini rahsia, jangan beritahu orang.


contoh selfie comel
Contoh selfie comel



You Might Also Like

18 comments:

Aiezza Sue said...

eh..mulut sama, sapa parody sapa ni..hehe

aswaleyla said...

ahaha. ok adam comel

kak gojes said...

comelllllllnya...adam

khaty aiman said...

urmmm..macam sama ja..hehehehe..tak jadi rahsia dah nie..
Jom terjah  Selfie paling comel | Cabaran7Hari

okey..okey..
ini serius comel.. :)

Ummul Azkee said...

Oklah..dua-dua comell....:p

YB Shehan said...

haha. rahsia sangat

Datang sini baca entry sambil follow..tapi dah lama follow fr...comel gambar nie.

iffah hussin said...


wahhh dua2 pon comel

Amanda Suria said...

OOk-ok...memang comel....Adam la....hehehehhe

Ok...comel sangat...adam kat blakang tu...hekhekhek... Meh singgah Cabaran7Hari | Selfie Paling Comel

Ok...comel sangat...adam kat blakang tu...hekhekhek... Meh singgah Cabaran7Hari | Selfie Paling Comel

Ok...comel sangat...adam kat blakang tu...hekhekhek... Meh singgah Cabaran7Hari | Selfie Paling Comel

irra yyan said...

banyaknye zatie komen sampai tiga....hahaa fendi lawan ngan adam, adam ler menang wekwekkk - mommy irra

Anizz Annisa said...

oke la okela.. comelll.. hihihi... :D

ada 3 orang yang comel kalau tengok gambar tu. Sorang lagi tu yang komen ni

Akif Imtiyaz said...

Tang mana comel pon tak tau laa..tapi nak cakap jugak yang baju biru tu mmg comel hahahaha..baju pink tu props jer laaa nak comelkan lagi hehe

Amy J said...

alololo comei sangat hahahaha. nape x letak abg fr tutup mata dengan amal

Supermodel

Google+ Followers

Pautan

Nota Kaki

Nota Kaki