Forever Forever (Stay with me)

Monday, January 04, 2016 Fendi Rocka 2 Comments


Tiba-tiba aplikasi yang aku gunakan di komputer tak berfungsi, aku klik kiri-kanan-depan-belakang pun takde respon, lumpuh sementara.

Terus aku panggil kawan sekerja aku yang duduknya tak jauh, hanya di meja belakang saja. "Wehh..jem lah..tak boleh nak proceed" kata aku.

Dia pun dengan tangkas seperti kucing mengambil-alih tetikus dari genggaman aku dan terus navigate merata mencari solusi. Klik sana, klik sini tapi solusi tak dapat, yang jumpa hanyalah misteri.

"Apa ni, Janam janam lyrics english translation..ha ha!" katanya merujuk kepada paparan web di skrin.

"Alaaa....", itu saja yang mampu aku balas.

Gara-gara malam tahun baru singgah rumah bujang member nak berlawan FIFA, tapi member pergi pasang filem Janam Janam.

Jahanam betul lah.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Forever Forever (Stay with me)

Forever, forever, forever, Walk by my side
Promise me that will meet me again
We are two bodies, but our hearts beat as one
Be mine, forever
Do not leave me ever

Υou are my twilight
for you, my heart aches
And only you can allay the pain
I have only one wish ever
Be mine, forever
Do not leave me ever

Aha ha ha...

Be mine, forever
Do not leave me ever

Both my worlds are there in the embrace of your arms
Wherever You reside, my heaven is right there
If this flame of desire is burning, it burns so from every direction
I pray taken for granted the flame never goes out
You are my desire, I am Your love
Are the words in my poem, I am your music/tune

I am thirsty only for You
In my veins, always remain this way like an intoxicant
Fulfil this desire of my love
Be mine, forever
Do not leave me ever

Υou are my twilight
for you, my heart aches
And only you can allay the pain
I have only one wish ever
Be mine, forever
Do not leave me ever



You Might Also Like

2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

hahahahaha....!!
problem solve ke tak..? :p

Supermodel

Google+ Followers

Exchange Feed Group

Pautan

Nota Kaki

Nota Kaki