Auto Feed Blog

Nota Cinta Purba

Friday, January 22, 2016 Fendi Rocka 6 Comments

Aku ni sayang kat si makwe, kalau makwe call masa aku makan.. aku pick-up phone, kalau si makwe call masa aku tidur pun aku pick-up phone, kalau si makwe call masa aku tengah melepak dengan rakan pun aku pick-up call. Kalau tak boleh nak bercakap lama aku akan bagitahu elok-elok untuk call semula kemudian. Iyelah, kadang ada situasi yang kita perlu bagi prioriti dan kena respek, bukan nak menangkan si makwe saja setiap kali. Lagipun kalau tak pick-up phone tanpa alasan yang releven karang dia mengomel pulak..kehkeh.Tapi tadi aku call si makwe..dia pick-up dan aku tanyalah dia ada kat mana. Jawabnya "Saya tengah mandi". Wah, tengah mandi pun jawab panggilan, sayang betul. -May 4, 2012

You Might Also Like

6 comments:

ermm okay abg ondi. hahahha

kisah earty said...

haahahha..sayang sungguh tu..

Mila Hilas said...

??????????

najwa zahid said...

rajin btul tido pon pick up phone.

hahahahaa.. sayang ke takut..?! :p

ahahaha

Supermodel

Google+ Followers

Pautan

Nota Kaki

Nota Kaki