Auto Feed Blog

Teknik Membuat $$$$ Menerusi Blogspot

Friday, January 15, 2016 Fendi Rocka 7 Comments


Teknik Membuat $$$$ Menerusi Blogspot


Terlebih dahulu, untuk pengetahuan semua aku takkan menggunakan pendekatan MLM, cara aku dalam mengajar teknik membuat $$$$ menerusi blogspot ini lebih profesional tanpa melibatkan sentimen bangsa-agama, takkan menjentik emosi korang dengan idea menghantar ibu-bapa ke Mekah, sama sekali takkan post gambar kereta mewah untuk mewarnakan kelabu fikiran korang.

Teknik yang aku nak kongsi ni begitu mudah, lebih menguntungkan lagi korang tak perlu bayar apa-apa pun kat aku. Ini lebih kepada perkongsian sesama blogger kalau yang nak $$$$ lebih. Ni bukan benda baru, aku dah jalankan eksperimen dengan beberapa blogger lain memang berjaya. Modal tak perlu banyak, hanya kena ada sekurang-kurangnya satu blog sendiri dan yang paling penting kena RAJIN

Rajin di sini bukan kena rajin cari orang, tapi rajin duduk depan komputer dan buat kerja. Maknanya, dalam pada termenung menatap skrin tu bolehlah cari $$$$ sampingan. Sambil menyusukan baby pun boleh buat $$$$ !


Teknik Membuat $$$$ Menerusi Blogspot (sambil menyusukan bayi)



Langkah 1:
Sign-in ke blogspot korang. Kalau yang takde blogspot, boleh create je yang baru.


Langkah 2: 
Klik pada New Post. Kemudian akan terpapar page kosong yang macam kita nak tulis entri baru. 

Langkah 3:
Masukkan Kod "//4114GAB//"

Langkah 4:
Selepas masukkan Kod tadi selang sebaris dan menggunakan keyboard tekan butang SHIFT serentak dengan nombor 4.  (SHIFT + 4)

Langkah 5:
Tekan sebanyak mungkin butang SHIFT beserta nombor 4


Itu saja, anda sudah berjaya membuat $$$$$$$ dengan begitu banyak sekali. Tahniah!! Jika anda mahu menyimpan $$$$$, terus tekan SAVE. Tapi ada banyak $$$$$ bukan boleh bawa ke kubur, tekan SHARE sekiranya mahu berkongsi dengan rakan-rakan lain. 

Akhir kata, simbol $$$$ ini merujuk kepada duit, wang atau money. Selepas anda dah tahu teknik nak buat $$$$ ni, mudahlah kalau nak minta duit kat mak bapak atau nak mintak hutang. Contoh penggunaan; "Mak, nak $$$ boleh tak, nak beli buku rujukan". 

Untuk kelas akan datang aku akan kongsikan teknik membuat &&&& dan %%%%, lebih kurang sama je tapi perlu fokus dan berdisplin.

Buatlah pilihan bijak, keputusan di tangan anda. 

Moga bermanfaat.


$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

You Might Also Like

7 comments:

YB Shehan said...

gigih aku baca sampai abeh. ampeh FR. tunggu kt wasap! hahaha

cinta said...

Lempang nak?

Sambil bfeed sambil buat duit.
#2kerja

Ishhh. Hahahaha !

sampai tercabut button SHIFT dgn 4 kak ain ni haaa....!!
mana $$$$$$$$$$$$$$$ nya...??!! :p

Farhain Azmi said...

adoii punyalah excited baca. entry ni mmg win :)

ceit ! beria membaca.. nanti suruh rashid singgah sini... :p

hahha....entry paling win ....

Supermodel

Google+ Followers

Pautan

Nota Kaki

Nota Kaki