Belum Terbuka Hati Untuk Bertudung

Aku ni bukan siapa-siapa, jadi bila ada orang tak dikenali follow di instagram rasa ingin tahu jugak siapa gerangannya. Namun selalu jugak aku patah hati bila asik-asik penjual tudung online je yang follow aku.

Minta maaf banyak-banyak, aku masih belum terbuka hati untuk bertudung dan rasa lebih selesa free hair. Mohon jangan kecam.





Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. Bukan setakat penjual tudung, macam-macam barang lagi..

    ReplyDelete
  2. Tak pe, slow²k sis...sbb Allah tahu mane yg kita mampu n xmampu...Allah Syg sis sbb tu die bgi sis hidup...nty bile sis dah bersedia nk pakai tudung...sis jgn Lupe balas kasih Syg Allah k :)

    ReplyDelete
  3. Kadang ditulis penjual tudung tapi Macam-macam dijualnya..

    ReplyDelete
  4. Bw n do folow blog nie
    Penjual emas ada folow x? Akk bukan difolow tp asyik mengfolow je, almaklum rambang mata tgk design tudung, nak juga pakai neelofa wp x secantik neelofa.. he he he

    ReplyDelete
  5. Boleh beli tudung lawa2 bagi kat family members.. ;)

    ReplyDelete
  6. dulu sy pun begitu. hihhi
    tapi alhamdulillah, now berusaha melawan godaan syaitan .=)
    mohon singgah cikdewiku.blogspot.com =)

    ReplyDelete
  7. Xmampu nk bg komen2 bermotivasi.
    Ok. Tumpang kesian kat kau.
    Tapi mereka lebih kesian.
    sampai ati kau.
    kih3.

    ReplyDelete
  8. Oh! begitu sekali makna follower pada sesetengah pengguna instagram.

    Mrs. A biasa-biasa aje... mungkin sebab bukan pengguna instagram tegar.

    ReplyDelete
  9. haha. dia suruh beli tudung utk wifeyy tu

    ReplyDelete