Auto Feed Blog

Belum Terbuka Hati Untuk Bertudung

Tuesday, February 09, 2016 Fendi Rocka 10 Comments

Aku ni bukan siapa-siapa, jadi bila ada orang tak dikenali follow di instagram rasa ingin tahu jugak siapa gerangannya. Namun selalu jugak aku patah hati bila asik-asik penjual tudung online je yang follow aku.

Minta maaf banyak-banyak, aku masih belum terbuka hati untuk bertudung dan rasa lebih selesa free hair. Mohon jangan kecam.





You Might Also Like

10 comments:

Ms Qiya Saad said...

Bukan setakat penjual tudung, macam-macam barang lagi..

Tak pe, slow²k sis...sbb Allah tahu mane yg kita mampu n xmampu...Allah Syg sis sbb tu die bgi sis hidup...nty bile sis dah bersedia nk pakai tudung...sis jgn Lupe balas kasih Syg Allah k :)

Maria Firdz said...

Kadang ditulis penjual tudung tapi Macam-macam dijualnya..

ezaiza Iza said...

Bw n do folow blog nie
Penjual emas ada folow x? Akk bukan difolow tp asyik mengfolow je, almaklum rambang mata tgk design tudung, nak juga pakai neelofa wp x secantik neelofa.. he he he

Mila Hilas said...

hahahahahahaha

aizamia3 said...

Boleh beli tudung lawa2 bagi kat family members.. ;)

dulu sy pun begitu. hihhi
tapi alhamdulillah, now berusaha melawan godaan syaitan .=)
mohon singgah cikdewiku.blogspot.com =)

cinta said...

Xmampu nk bg komen2 bermotivasi.
Ok. Tumpang kesian kat kau.
Tapi mereka lebih kesian.
sampai ati kau.
kih3.

Mrs. A said...

Oh! begitu sekali makna follower pada sesetengah pengguna instagram.

Mrs. A biasa-biasa aje... mungkin sebab bukan pengguna instagram tegar.

haha. dia suruh beli tudung utk wifeyy tu

Supermodel

Google+ Followers

Pautan

Nota Kaki

Nota Kaki