Kasut Sekolah Murah

Kasut Sekolah Murah


Tadi aku pergi pasaraya Giant, nak cari benda lain tapi ternampak pulak kasut sekolah di bahagian "Back to School", yang warna hitam ala-ala pengawas tu aku perati elok jugak aku pakai pergi pejabat. Rasanya budak-budak baru je mula cuti sekolah minggu lepas, lambat lagi kut dorang nak back school, baik aku beli untuk aku dulu.

Lagipun harga Alhamdulilah murah. Bila time nak bayar di kaunter rupa-rupanya lagi murah sebab ada diskaun, Alhamdulilah lagi sekali. Tak sabar rasanya nak pakai ke pejabat esok, tak sabar nak dengar orang cakap "Eh macam budak sekolah lah", tak sabarnya, tak sabar sekali lagi. Tak sabar.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Aku tak boleh pakai kasut sekolah sebab aku tgh pregnant :p

    ReplyDelete
  2. untung laa org ada size budak sekolah...

    :P

    ReplyDelete