Auto Feed Blog

Why Worry?

Saturday, December 24, 2016 Fendi Rocka 3 Comments


You Might Also Like

3 comments:

cinta said...

Ada org yg bila sekali dengar je "don't worry, be happy" dah boleh memotivasikan diri.

Ada org yg kena xplain panjang mcm ni.

Ada org yg perlukan lebih dari sekadar huraian walaupun sepanjang huraian dari leo d caprio.

Fendi Rocka said...

ada orang kena rasa dan alami sendiri kesan-kesannya baru boleh sampai.apa-apa hal pun let it be, dont worry.

Ummul Azkee said...


cara paling tepat xnk risau adalah bergntung spenuhnya pada Dia. kena percaya tu adalah aturannya, ada hikmah dan kita tak bloeh putus asa, jadi tabah dan redha

Supermodel

Google+ Followers

Pautan

Nota Kaki

Nota Kaki