Why Worry?


Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Ada org yg bila sekali dengar je "don't worry, be happy" dah boleh memotivasikan diri.

    Ada org yg kena xplain panjang mcm ni.

    Ada org yg perlukan lebih dari sekadar huraian walaupun sepanjang huraian dari leo d caprio.

    ReplyDelete
  2. ada orang kena rasa dan alami sendiri kesan-kesannya baru boleh sampai.apa-apa hal pun let it be, dont worry.

    ReplyDelete

  3. cara paling tepat xnk risau adalah bergntung spenuhnya pada Dia. kena percaya tu adalah aturannya, ada hikmah dan kita tak bloeh putus asa, jadi tabah dan redha

    ReplyDelete