Dua Puloh Dua Puloh


Come and tell your old story and discover a new one.

Setakat hari ni, aku dah siap mendaftar 5 full marathon.

Selangor,
Perlis,
Negeri Sembilan,
KL
dan Melaka.

Aku harap 5 ni je la, cukup untuk dikhatamkan sepanjang tahun, malas aku nak belek-belek lagi, terus daftar awal sekaligus dan get ready saja dari satu tarikh ke tarikh yang lain.

Yang peliknya, jika diperhalusi rekod peribadi, sebenarnya satu full marathon pun aku belum pernah masuk. Tahun 2020 ni nak terus hadap 5 full marathon aku kira agak
1.ambitious
2.berani

yakni..dua ciri-ciri yang by nature tak sepakat dengan aku.

Selamat Datang 2020.




Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment