The Fallen Rockers

Bergoncang jiwa rockers aku sepanjang PKP ni, mula-mula layan Korean Movie dan Drama, time berbuka puasa boleh pulak tengok cerita Bukan Gadis Biasa..sekarang dah jinak-jinak jadi mat bunga pulak. 

Ni semua agenda Yahudi nak menjatuhkan rockers secara halus.




Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Kalau dah sampai tahap layan drama aida jebat tu dah lain macam tu.. hahahah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulapasal, tapi episod akhir tak tengok,lantaklah apa nak jadi kat depa

      Delete
  2. Oklah, last last! Rockers dalam hati ada taman ni. Masalahnya kan, snakeplant yang entah kenapa tetibe viral sekarang tu berlambak kat umah ni mak tanam. Selama ni tak heran, sampai sekarang pun masih tak heran sangat cuma yang herannya kenapa boleh viral?? Haha, dah follow ni boleh sambung baca esok-esok insyaAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasalah musim viral susah nak jangka, entah esok lusa apa pulak viral

      Delete