Pengecaman


Norma baharu nak kena hafal baju / pakaian isteri lah pulak.Bila keluar di khalayak awam yang semua orang dah pakai pelitup muka, jadi keliru pulak bila nak detact isteri aku dikalangan ramai wanita berpelitup . Kang kalau buat pengecaman tubuh badan orang tuduh pervert pulak pandang-pandang badan orang. Tapi kalau hafal baju kang ada orang lain pakai baju sama pun bahaya juga.

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 comments:

  1. Tolong jangan post entri pendek macam caption dalam instagram boleh? Aku kecewa la bila click "read more" tapi rupanya beberapa baris ayat je yang keluar. ..

    ReplyDelete
  2. Insyaallah boleh cam mana bini sendiri, acik cleaner kat opis ni pun saya boleh bezakan, inikan pulak pasangan hidup..ewah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah tu, cuba esok acik cleaner panai baju kebaya dan pakai mask

      Delete
  3. pegang bendera la boss.. macam pelancong2 Jepun kat Dataran Merdeka tahun2 sudah.. :p bendera tu pastikan unik dan berkod rahsia..!

    ...

    ReplyDelete