ROH


Filem Roh ni aku nak tengok sebab ada Namron, tak pernah lagi aku tengok Namron berlakon tak best, kalau tiba suatu hari nanti bila mana Namron pun berlakon tak best, maknanya itu adalah Namron palsu..maknanya dah ada teknologi copy-paste manusia dan Namron yang asli telah dibekukan.


Atau mungkin ketika itu dia tengah berlakon pegang watak sebagai pelakon lelaki yang tak best dan memang jelas ditunjukkan betapa Namron berlakon tak best, demi menghidupkan watak. 


Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Ahahah berlakon jadi tak best tu pun pasti best sebab dia memang susah la kalau tak best, tak best betul kalau dia tiba2 tak best, sebab dia best

    ReplyDelete
  2. aaa antara pelakon yang legend tu.. tapi genre macam ni
    saya kena fikir 40x baru decide nak tngk ke x heheh..

    ReplyDelete